Εκτύπωση

Η Αποστολή των προιόντων γίνεται είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2610220858 είτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας.Η χρέωση των μεταφορικών γίνεται ογκομετρικά για κάθε παραγγελία και το κόστος προστίθεται στην αξία της παραγγελίας σας.Για ορισμένα προϊόντα το κόστος μεταφορικών δεν μπορεί να προϋπολογιστεί. Σε αυτή την περίπτωση σας ενημερώνουμε για το ακριβές κόστος αποστολής της παραγγελίας σας,είτε τηλεφωνικά είτε με email , αφού πρώτα ολοκληρώσετε την υποβολή της. Το κόστος μεταφορικών εξοφλείται είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό προστιθέμενο στην τιμή του προϊόντος, είτε κατά την παραλαβή του προϊόντος (αντικαταβολή μέχρι του ποσού των 500 ευρώ )

1.  Αποστολή με SPEEDEX COURIER  (μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες). 

2. Το κόστος των μεταφορικών για αποστολές που αφορούν απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές και Επείγουσες - Βιαστικές παραγγελίες γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το πελάτη.

3. Αποστολή με μεταφορική εταιρία.Η χρέωση κυμαίνεται μεταξύ 5-15 ευρώ.Εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο του δέματος.Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής, όταν η παραγγελία σας αποστέλλεται με τις μεταφορικές εταιρίες.

4.  Παραλαβή απο το κατάστημα κατόπιν επικοινωνίας στο 2610220858 η επιλέγοντας το κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας απο το ηλεκτρονικό κατάστημα μας.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή fax στο 2610220858 ή να καλέσετε στο 2610220858. Δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας έχετε μέχρι την στιγμή που εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για να βεβαιώσει αν ισχύει ή όχι ή παράδοση της παραγγελία σας.

Επιστροφές Προϊόντων
Για την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να ισχύουν αυστηρά όλοι οι παρακάτω όροι:
Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.
Η συσκευασία θα πρέπει να είναι άθικτη, στην αρχική της κατάσταση και να μην έχουν παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας του κατασκευαστή.
Τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να είναι πληρωμένα και η παράδοση θα γίνεται στην διεύθυνση της εταιρίας.

Μη άμεση διαθεσιμότητα: Η διαθεσιμότητα του προιόντος εξαρτάται από την επάρκεια του προιόντος από τον αντιπρόσωπο τη στιγμή της παραγγελία σας.